Vende Vakante

SHIKO VENDET VAKANTE

13 Prill, 2018|

Kërkojmë Drejtor Distribucioni Detyrat dhe përgjegjësitë: Përgjegjës për arritjen e targetave sasiorë e cilesorë të Departamentit të Distribucionit; Udhëheq dhe menaxhon ekipin e Distribucionit; Menaxhon marrëdhëniet me partnerët e [...]

Forma Aplikimit