Rezidenca studentore “fole”

Një bashkëpunim i suksesshëm midis Grupit Billa dhe Grupit Bolv.

Kjo nuk është thjeshtë një rezidencë, por zgjidhja më e mirë për një student, një vlerë e shtuar për komunitetin ku jetojmë.

Standartet më të larta të akomodimit me produkte cilësore Billa.

Bashkëpunim që ofron mbështetje për të rinjtë e vendit tonë.

https://www.instagram.com/reel/CkTOzNEj1cv/?utm_source=ig_web_copy_link

S’u gjetën produkte që përputhen me përzgjedhjen tuaj.

Go to Top