Mobilje, Lavamanë & Pasqyra

//Mobilje, Lavamanë & Pasqyra

Klasike, Bashkëkohore, Linja Katrore apo të Rrumbullakëta. Mobilje Toke dhe Muri. Të kombinuara me Rubineterinë dhe Aksesorët. Zgjidhja perfekte për Tualetin Tuaj.