Koleksionet tona te pllakave te zgjedhura me kujdes per te sjelle ne shtepite tuaja modelet qe me se miri u pershtaten preferencave tuaja. Stili modern industrial, mozaiket tradicionale te gatshem ose me porosi, pamjen reale te pllakave te gurit, atmosferen e ngrohte te drurut dhe imitimin e pllakave te mermerit te sjella me fortesine dhe rezistencen e Procelanit Spanjoll.

Go to Top