Shikoni të gjitha formatet e pllakave sipas përmasave duke filluar nga mozaiket me permasa 5×5 cm deri tek 100×300 cm. Formatet e ndryshme sjellin ne shtepine tuaj nje efekt estetik te larmishem dhe stile terheqes te cilet variojne nga antiket e klasiket dhe deri te stilet moderne dhe minimaliste.

Go to Top