Përshkrim

  • Sasia në dispozicion do verifikohet te Showroom-et Billa.
  • Çmimi është për m2 dhe i diskutueshëm te Showroom-et Billa. Ulje çmimi me Stafin e Shitjeve në varësi të sasisë së porositur.
  • POROSIA MINIMALE 1 KUTI LAMINAT
  • Fotot dhe ambientet e produktit kanë qëllim tregues dhe mund të ketë ndryshim të lehtë të nuancave të ngjyrave midis fotove dhe produkteve reale.
  • Çmimet e Etiketave të Showroom-eve Billa do të merren për bazë në rast ndryshimi midis çmimit të shfaqur këtu në faqen e internetit www.billa.al dhe çmimit të shfaqur në Showroom-et Billa.